Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

...

10 oktober 2017
Hallo,

Het is weer eventjes geleden dat ik iets schreef, eigenlijk gaat alles gewoon zijn gangetje hier. De jongens doen het goed op school, Jonas heeft wel nog steeds last van zijn knieblesure (​Jumpers knee) en hij mag dus al zeker tot maart niet mee  sporten op school want zo kan het niet genezen. En bij Jonas sporten ze juist veel op school. Yenthe had dan weer vrijdag zijn voet verstuikt bij het voetballen. Het is toch ook een pateeke zenne. Vandaag nog 10 dagen eer hij 11 jaar wordt. Goh, wat vliegt de tijd en wat worden wij oud! Björn en ik zijn afgelopen weekend zijn cadeautjes gaan kopen...; En hij is benieuwd zenne. Hij heeft dan nog het geluk dat we het nu zaterdag de 14de al vieren want het weekend er na is hij naar zijne papa. Overmorgen is mijn ventje ook nog jarig, het zijn drukke tijden. Maar wel allemaal leuk natuurlijk. Ik ga weer een beetje verder doen. Jullie zien binnenkort de fototjes wel verschijnen.

Liefs Kim -X- 

Even een update

03 september 2017
Dag vriendjes!
Ik heb al héél lang niet meer geschreven op de site van de jongens maar ondertussen zijn ze (Yenthe) bijna 11 jaar en Jonas is ondertussen 14jaar geworden. Er valt ook niet altijd nog zo veel te schrijven hé. De jongens hebben een prettige zomervakantie achter de rug en zijn vrijdag gestart met het nieuwe schooljaar. Yenthe heeft een geheel nieuwe meester (hij is nieuw op school) en hij vind het nen hele leuke! Jonas heeft in het middelbaar voor ieder vak nog steeds dezelfde leerkrachten.
Ik hou jullie uiteraard nog wel op de hoogte maar het zal dus niet meer dagelijks zijn.

Liefs Kim, Jonas & Yenthe  -X-

......

16 mei 2017
Vanmorgen stonden we op rond 6u en hebben we ons allemaal klaar gemaakt. Tegen 7u30 hebben we dan Yenthe op school gaan afzetten, daarna reden we door naar Jonas zijn school. We waren juist op tijd en zijn zijn schoolbus nog tegen gekomen aan school. Zo kon hij nog dag zeggen en afscheid nemen. Daarna is hij op de speelplaats gegaan en hebben we zijn valies afgezet. Jonas zag het helemaal zitten. Björn en ik zijn dan stilletjes doorgegaan. Het weer hebben ze deze week zeker al mee.... Björn en ik zijn dan effe doorgereden naar het shoppingcenter in Anderlecht maar blijkbaar gaan de winkels pas open om 10u. Ben dan maar in Zemst gaan zien voor nieuwe sandalen.

 Eens terug thuis heb ik wat gerust. Ben met Björn ook nog wat boodschappen gaan doen. Tegen 15u30 zijn we Yenthe op school gaan halen en dan effe langs de huisarts geweest want hij is terug gekomen van de papa met een zere dikke teen. Verdikt; een ingegroeide teennagel. Hij moet voetbadjes nemen en zalf aan smeren en als het niet betert moet de nagel er half uitgetrokken worden. Arm kind. Terug thuis hebben we gegeten en daarna speelde Yenthe op de tablet. Hij heeft ook een doucheke gepakt. hij keek nog de buurtpolitie en is daarna gaan slapen. 

Liefs Kim 

......

15 mei 2017
Vanmorgen stonden we op rond 6u, Jonas heeft nog een dagje gewoon school en morgen vertrekken ze tot vrijdag naar De Gavers op waterklassen. Hij kijkt er naar uit maar heeft al buikpijn van de zenuwen. Hij heeft een beetje gegeten en zich dan verder klaargemaakt. Tegen 7u was zijn bus daar. Ondertussen was Björn al klaar en is hij ook vertrokken naar het werk. Ik ben me dan gaan klaar maken en tegen 8u20 heb ikdan Yenthe naar de bus gebracht. Daarna heb ik met de honden een toereke gedaan. Terug thuis heb ik nog wat op de pc gezeten en daarna wat opgeruimd. Tegen de middag heb ik het nieuws gekeken terwijl ik aan het strijken was. Ik heb Jonas zijn valies verder gemaakt. Ik ben ook nog even de stad in geweest voor de laatste kleine spulletjes die Jonas nodig had.

Rond 15u30 is Yenthe dan thuis gekomen. Hij heeft zijn huiswerk gemaakt en daarna gespeeld. Jonas kwam thuis rond 16u20. Hij was helemaal klaar om te vertrekken morgen. We hebben rond 18u gegeten en daarna keken de jongens nog tv. Rond 20u zijn ze gaan slapen.

Liefs Kim 

......

12 mei 2017
Vanmorgen stonden we op rond 6u, de jongens hebben ontbeten en zich klaar gemaakt. Tegen 7u was Jonas zijn bus er. Daarna heb ik effe op de pc gezeten tot Björn klaar was en dan ben ik me gaan klaar maken. Ik heb Yenthe tegen 8u20 naar de bus gebracht en dan met de honden gaan wandelen. Terug thuis heb ik nog  even op de pc gezeten en dan nog effe de stad in geweest voor de laatste spullen die Jonas nodig heeft voor zijn Waterklassen.

Terug thuis heb ik ook nog wat gestreken, gewassen. In de namiddag heb ik het dan wat rustig gehouden. Tegen 15u30 is Yenthe thuis gekomen en heeft hij zich omgekleed om naar papa te vertrekken. Jonas kwam thuis tegen 16u30 en heeft zich dan ook klaar gemaakt. Daarna speelden ze op hun tablet en ondertussen kwam ook Björn thuis. We hebben dan pizza gegeten en tegen 18u30 is de papa hun komen ophalen voor het weekend.

Liefs Kim

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.